Blog

TERWOLDE – Ons project Proefboerderij Haverkamp is één van de vier Gelderse winnaars van de ontwerpprijsvraag Brood en Spelen, een prestigieuze prijsvraag Read more.
Bekijk de publicatie in Nederlands Dagblad, 19 maart 2018.  Lees hier de uitnodiging voor de rondleiding  op 29 maart. Deze maand maakte Read more.
Zo doe jij het toch ook? Eerste tanden poetsen, dan flossen en daarna spoelen. Laatst vertelde mijn tandarts dat het Read more.
Gastblog door Pieter Parmentier, initiatiefnemer van www.erfdelen.nl         Toen we twee jaar geleden begonnen met plannen maken voor samen buiten wonen in Read more.
Met samengeknepen billen probeer ik op te letten in de klas. Vandaag staat de bus van de schooltandartsen op het Read more.
Stegeren, 10 maart 2017 – Op deze stralende dag rijd ik met mijn BX door het glooiend landschap langs de Read more.
Met sinterklaas ontving ik een prachtig kadootje in de brievenbus van de Dorpenacademie. Een publicatie vol met geslaagde lokale projecten. Read more.
Hij leunt wat achterover en kijkt me onderzoekend aan. We zitten achter glas bij de kloostertuin van de domkerk. “Mag Read more.
Ik krimp in elkaar als ik zijn profiel zie op Linkedin. Een strijdvaardige blik, brede stropdas. De manager van het Read more.
Op datingsites surfen ze rond. Ogen die je profielfoto kunnen uitkleden en hun eerste afspraak maken tussen de lakens. Alleen Read more.
Comments are closed.