Boek

Ondernemend Buitenleven

Het boek Ondernemend Buitenleven helpt je als je echt aan de slag gaat met jouw gedeelde multifunctionele erf. Met het boek in de hand, heb je voldoende handvatten voor het maken van jouw eigen plan: voor uitbreiding, of voor de start.

DSC09020 (2)Realiseer jouw droom door samenwerken

Het boek beschrijft een stappenplan voor de pionier, die samen met anderen wil buiten leven én daarbij maatschappelijke meerwaarde wil creëren. In 7 stappen vertaalt de pionier zijn/haar wens naar een kansrijk collectief. In dit boek lees je:

  • Concrete voorbeelden van werk-woonlocaties.
  • Verschillende visies op de huidige transitie in de samenleving.
  • Alles wat de pionier moet weten over het platteland om zich sociaal en economisch te kunnen verbinden.

Gedurende het voorbereidingsproces ontstaat een waardevol netwerk van samenwerkingspartners, prosumers, ambassadeurs, die de pionier helpen om het plan tot uitvoering te brengen.

Lees hier reacties >>

Waarom dit boek

Veel mensen met kansrijke idealen voor het buitengebied weten niet hoe te beginnen. Dat is jammer want hun ideaal kan bijdragen aan duurzame ontwikkelingen. Dit boek geeft praktische hulp bij het opstellen van een uitvoerbaar plan door verbindingen te leggen met mens en omgeving. Vernieuwing begint klein en dichtbij onszelf. Met elkaar zullen we onze samenleving duurzaam en gezond maken. Met dit boek wil ik een bijdrage leveren aan de versnelling daarvan.

 

KNOP KOOP BOEK

 

Eline van de Veen, Zin in Buiten 2015

 

Comments are closed.