Luisterprogramma: jouw missie

Je wilt je een gezamenlijk erf of onderneming in het buitengebied en je loopt vast in het proces. De gemeente stelt moeilijke vragen, je partners wijzen naar jou of de grond is te duur. Hoe ga jij dit weer vlot trekken?

Luister

Een goed plan begint met een duurzame missie. Misschien heeft het jouwe nog aanscherping nodig. In dit luisterprogramma leer je hoe je je klanten, partners en/of gemeente enthousiast maakt voor je plan. Na deze wandelingen kan je letterlijk weer fris “De boer op” met een relevant en persoonlijk verhaal.

luisterprogramma

Voor wie is dit?

Dit luisterprogramma is voor ondernemende mensen, die duurzaam willen werken en/of samen wonen op het platteland. Het is vooral geschikt als reflectie voor initiatiefnemers, die vastgelopen zijn in het proces. En voor starters in de oriëntatie fase.

NB: Dit programma is nadrukkelijk niet bedoeld voor mensen die een kant en klare woonsituatie willen kopen of huren. 

Wat krijg je?

Je krijgt een serie podcasts, die helpen je duurzame missie goed te laten aansluiten op het platteland. Je werkt virus veilig, in je eigen tempo.
Toelichting: Deze podcasts volgen het de eerste 3 stappen van de PIONIER-methode. Deze methode gaat in 7 stappen van idee naar uitvoering en is beschreven in mijn handboek Ondernemend Buitenleven. 

Je krijgt toegang tot een speciale besloten facebookgroep waar je je vragen en inspiratie kan delen met andere wandelende initiatiefnemers.

Je krijgt toegang tot het online Zin in Buiten café. Dat is open voor online kennis delen op iedere eerste vrijdagochtend van de maand. Leuk om je programma mee te starten en/of af te ronden.

Anneke zei naderhand: “Je hebt kennis van zaken en kunt dat goed overbrengen. Het luisterprogramma is uitnodigend en inspirerend.

Hoe werkt het?

  1. Schrijf je in onderaan deze pagina. 
  2. We starten iedere 3e vrijdag van de maand met een online groepsgesprek.
  3. In de besloten facebookgroep kan je een maatje vinden en ervaringen delen.
  4. Je krijgt 3 keer huiswerk met de link naar een podcast. 
  5. We gaan samen wandelen in het buitengebied. Via de podcast op je mobiele telefoon lopen we een stukje samen op. Buiten in beweging is je geest fris en creatief. Onderweg of thuis noteer je je inzichten.
  6. Aan het eind deel je uitkomsten in de facebookgroep en eventueel in het groepsgesprek van de volgende maand.

Wat kost het?

Het luisterprogramma helpt je voor 55 euro op weg. Zo kan je zonder risico je missie aanscherpen en ontdekken hoe jouw plan bijdraagt aan een duurzaam en sociaal buitengebied.

Jouw tijdsinvestering per podcast: luisteren en wandelen, ca 1 uur. Inzichten verwerken in je plan via huiswerkoefeningen: 2 – 4 uur.

Aanbevolen voor de serieuze deelnemers: Handboek Ondernemend Buitenleven 17,50 euro. Bestel het zelf hier of bij je lokale boekhandel.

Ja, ik doe mee

Ik koop het luisterprogramma voor 55 euro en maak tijd om mijn verhaal aan te scherpen, zodat klanten, partners en/of gemeente enthousiast worden voor mijn initiatief.

Totaal: € -

Automatisering is nog niet 100% compleet. Stuur een berichtje na betaling, dan zorg ik dat het programma voor je start.

Subscribe
Abonneren op
guest
4 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Alies
Alies
5 maanden geleden

Waar kun je je inschrjiven? Ik zie het niet staan…

Anneke
Anneke
5 maanden geleden

Eline, bedankt, een mooie actie van jou!
Ik heb me net opgegeven en ben initiatiefnemer van Erfdelen De Kempen. Met 5-6 mensen en een achterban van 14 geïnteresseerden willen we erfdelen en natuur ontwikkelen in Hilvarenbeek en omgeving. Nog maar net begonnen maar flink bezig en enthousiast. Jouw aanbod komt als geroepen om dingen helderder te krijgen. Ik ga ook het boek kopen.
Tot horens, hartelijke groet,

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x