Online programma voor initiatiefnemers in het buitengebied

Gratis corona cadeau 

Je wilt je een multifunctioneel erf of onderneming in het buitengebied en je loopt vast in het proces. De gemeente werkt niet mee, je partners wijzen naar jou of de grond is te duur. Hoe ga jij dit weer vlot trekken?

Kijk eens in de spiegel

Een goed plan begint met jouw overtuigende en verbindende visie. Misschien heeft de jouwe nog aanscherping nodig. In dit GRATIS programma leer je hoe je je klanten, partners en/of gemeente tot de beste ambassadeurs maakt van je plan. Je verheldert jouw belangrijkste waarden EN je onderzoekt kansrijke verbindingen met het actuele platteland. De combinatie van beiden vormt de basis van je visie. 

Resultaat

Na dit online programma kan je letterlijk weer fris “De boer op” met een relevant en persoonlijk verhaal. Je kan goed onderbouwd op zoek naar betere partners, klanten en/of locatie. 

Voor wie is dit?

Dit online programma is voor ondernemende mensen, die duurzaam willen werken en/of samen wonen op het platteland. Het is vooral geschikt voor initiatiefnemers, die vastgelopen zijn in het proces. Starters kunnen meeprofiteren.

NB: Dit programma is nadrukkelijk niet bedoeld voor mensen die een kant en klare woonsituatie willen kopen of huren. 

Wat krijg je?

Je krijgt een serie podcasts, die helpen de bewegingen op het platteland beter te begrijpen en je eigen maatschappelijke waarden te verhelderen. De podcasts volgen het de eerste 3 stappen van de PIONIER-methode. Deze methode gaat in 7 stappen van idee naar uitvoering en is beschreven in mijn handboek Ondernemend Buitenleven. 

Je krijgt toegang tot een besloten facebookgroep waar je je vragen en inspiratie kan delen.

Hoe werkt het?

  1. Schrijf je in voor de podcast serie, onderaan deze pagina. 
  2. Schrijf je belangrijkste vraag onder deze post.
  3. Vul deze vragenlijst in als je mij meer input wilt geven.
  4. Binnenkort krijg je 3 mails in 2 weken met de link naar een podcast. 
  5. We gaan samen wandelen. Via de podcast op je mobiele telefoon lopen we een stukje samen op. Buiten in beweging is je geest fris en creatief. Onderweg of thuis noteer je je inzichten.

Aanbevolen: Maak de huiswerkoefeningen uit mijn boek Ondernemend Buitenleven, direct na het beluisteren van de podcasts. Op die manier verwerk je je inzichten direct in je plan. 

Wat kost het?

In de quarantaine periode is het programma gratis om zoveel mogelijk mensen te steunen met het realiseren van hun droom die ons buitengebied mooier maakt. Uiteindelijk verwacht ik dat zij de wind mee krijgen na deze crisis.

Jouw tijdsinvestering per podcast: luisteren en wandelen, ca 1 uur. Inzichten verwerken in je plan via huiswerkoefeningen: 2 – 4 uur.

Aanbevolen voor de serieuze deelnemers: Handboek Ondernemend Buitenleven 17,50 euro. Bestel het zelf hier of bij je lokale boekhandel.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op