Eline van de Veen

Je idealen realiseren in het buitengebied is een hele kunst. Daar kan ik over mee praten, met al 20 jaar ervaring met plattelandsvernieuwing met initiatiefnemers én overheden.

Mijn specialiteit is landschap en jouw persoonlijke verbinding daarmee. Mijn ambitie is om je zo te helpen dat jij het landschap duurzamer maakt met jouw activiteiten. 

Met een persoonlijk en duurzaam plan kan je partners, financiering en vergunningen organiseren. Plannen maken is meer dan schrijven en tekenen. Een uitvoerbaar project ontstaat in gesprek met degenen die je nodig hebt om het plan te realiseren. Om je op weg te helpen schreef ik in 2014 het handboek: Ondernemend Buitenleven, realiseer je droom door samenwerken.

Gebiedscoördinatoren help ik als kwartiermaker of met een thematische leergang. Je verheldert je vraagstuk en we betrekken het krachtenveld bij een wervend project.

Particuliere initiatiefnemers en boeren help ik een persoonlijk en duurzaam plan te maken, dat rendeert en goed is voor ons buitengebied: sociaal en met ruimtelijke kwaliteit. 

Als boer kan je een voucher aanvragen voor een erkend agrarisch adviseur via de SABE regeling. Ik kan je helpen met bedrijfsontwikkeling en natuur inclusieve landbouw. Regelmatig werk ik samen met betrouwbare specialisten.

Ik ben opgegroeid op het platteland in een tijd dat landbouw en natuur nog goed samen gingen. We hoeven zeker niet terug naar vroeger. Wel wil ik samen met jou bijdragen aan een duurzame balans in het landelijk gebied.

Succes met jouw project, Eline van de Veen

Online verbinden kan opLinkedIn

Meer lezen?

Comments are closed.