Eline van de Veen

Eline van de Veen portretfoto

Je idealen realiseren in het buitengebied is een hele kunst. Daar kan ik over mee praten, met al bijna 20 jaar ervaring met plattelandsvernieuwing met initiatiefnemers én overheden.

Mijn specialiteit is landschap en jouw persoonlijke verbinding daarmee. Mijn ambitie is dat jouw activiteiten het landschap duurzamer maken. 

Met een persoonlijk en duurzaam plan kan je partners, financiering en vergunningen organiseren. Plannen maken is meer dan schrijven en tekenen. Een uitvoerbaar project ontstaat in gesprek met degenen die je nodig hebt om het plan te realiseren. Om je op weg te helpen schreef ik in 2014 het handboek: Ondernemend Buitenleven, realiseer je droom door samenwerken.

Groene organisaties help ik als kwartiermaker of met een thematische leergang. Je verheldert je vraagstuk en we betrekken het krachtenveld bij een wervend project.

Particuliere initiatiefnemers help ik een persoonlijk en duurzaam plan te maken, dat goed is voor ons buitengebied: sociaal en met ruimtelijke kwaliteit. 

Regelmatig werk ik samen met betrouwbare specialisten.

Eline van de Veen Natuurwerkdag 2018

Ik ben opgegroeid op het platteland in een tijd dat landbouw en natuur nog goed samen gingen. Als kind hielpen we onze buurman hooi binnen halen met paard en wagen. We hoeven zeker niet terug naar vroeger. Wel wil ik samen met jou bijdragen aan een nieuwe balans in het landelijk gebied.

Succes met jouw project, Eline van de Veen

Online verbinden opLinkedInTwitter of Facebook
Iedere 2e vrijdag van de maand online Zin in Buiten café van half10 tot 10.00 uur.

Meer lezen?

Comments are closed.