Eline van de Veen

Eline van de Veen portretfoto

Je idealen realiseren in het buitengebied is een hele kunst. Daar kan ik over mee praten, met al 15 jaar ervaring met plattelandsvernieuwing met initiatiefnemers én overheden.

Samen organiseren we partners, financiering en vergunningen voor je groene en sociale ambities.  Om je op weg te helpen schreef ik in 2014 het handboek: Ondernemend Buitenleven, realiseer je droom door samenwerken.

Je kan me vragen voor verschillende rollen. Voor je groene organisatie kan ik aan de slag als  kwartiermaker of omgevingsmanager. Voor je initiatief op particuliere grond gaan we stap voor stap door de de planvorming en maken we een passend landschapsontwerp. Ik ben op m’n best als ik meer invalshoeken kan samen brengen.

Eline van de Veen Natuurwerkdag 2018

Ik ben opgegroeid op het platteland in een tijd dat landbouw en natuur nog goed samen gingen. Als kind hielpen we onze buurman hooi binnen halen met paard en wagen. We hoeven zeker niet terug naar vroeger. Wel wil ik samen met jou bijdragen aan een nieuwe balans in het landelijk gebied.

Succes met jouw project, Eline van de Veen

Online verbinden kan opLinkedInTwitter of Facebook 

Meer lezen?

Comments are closed.