Eline van de Veen

Kantoorkaravaan_web-10a

foto: Jaap Schuurman

Ik help maatschappelijk ondernemers in het groen met landschapsontwerp en het versterken van hun positie in de netwerk economie. Het betreft vooral landgoederen en bedrijven, die natuurervaringen centraal stellen in hun dienstenaanbod voor gezondheid, welzijn, cultuur, ontspanning of zingeving.

Ik help deze ondernemers, individueel of als regionaal collectief, omdat zij ons platteland persoonlijk, toegankelijk een leefbaar houden. Hun buitens zorgen voor praktische innovatie op allerlei gebied: welzijn, gezondheid en duurzaamheid.

Al meer dan 10 jaar ondersteun ik initiatieven van ondernemers en bewoners op het platteland vanuit plattelandsontwikkeling en als landschapsontwerper en -beheerder.

Ambitie

Mijn ambitie is een netwerk op te bouwen van kleine ondernemers die hun dienstverlening aanbieden in een groene omgeving. In dit netwerk helpen we elkaar door samenwerken in promotie en uitvoering. Juist nu nemen de kansen voor nieuwe initiatieven in het buitengebied toe. Zeker als we durven te experimenteren met nieuwe vormen van economie en samenwerking. Met een groeiend netwerk ontstaat een actieve beweging. Dit brengt nieuw elan, welzijn en we-conomy in onze buitengebieden. Mijn droom voor een persoonlijk en levendig platteland! Doe je mee?

Succes met jouw project, Eline van de Veen

Eline op LinkedInTwitter en Facebook 

 

 

Comments are closed.