Seats4silence

Wil je meer dynamiek op jouw locatie?

Seats4silence biedt je een eigentijdse manier om dat te doen. Omdat de behoefte aan rust en ruimte groeit, kunnen groene locaties hun overvloed delen en zo bouwen een betrokken netwerk.

Mee doen als groene ondernemende locatie?

Seats4silence is in laatste fase pilot. Je kunt direct een locatie aanmaken. Realiseer je wel, dat het past echt voor je gaat werken als je het netwerk actief gebruikt. En samenwerking zoekt in de regio en/of op thema. Neem een kijkje in onze magazine of neem contact op.

Interesse als groene organisatie?

Laat het weten>>

KNOP2

Ervaringen met Seats4silence lees je hier>>

Nieuwe ondernemende samenwerking

In seats4silence faciliteren we nieuwe samenwerking tussen groene locatiebeheerders en zelfstandige dienstverleners. Samen kunnen zij de zakelijke markt een ervaringsgericht en authentiek aanbod doen. Voor hun leer- en ontwikkeltrajecten, gezondheid en zingeving. Samen organiseren deelnemers nieuwe toepassingen van buitenlocaties en recreatieve routestructuren buiten de bekende vrije dagen en seizoenen. Locatiebeheerders en dienstverleners worden gelijkwaardige partner ipv elkaars dienstverlener. #cocreatie.

De samenwerking binnen het netwerk ontstaat door cocreatie in het netwerk zelf. Zelfsturing, eigentijds sociaal ondernemerschap en persoonlijke betrokkenheid met de groene omgeving en lokale economie zijn de basis.

Waarom platform?

De buitenvoorzieningen worden voor een breder publiek toegankelijk en beter benut. De samenwerking draagt bij aan het rendabel maken van kleinschalige, lokale economie. Juist die kleinschaligheid en persoonlijke betrokkenheid, maakt de ervaring voor de gasten zo uniek. Voor de buitenondernemers betekent deze nieuwe gastenstroom een extra mogelijkheid om hun omgeving mooi te houden. Voor de dienstverlener persoonlijke betrokkenheid bij de gekozen werkomgeving. #mentaal eigenaarschap

Lees meer

 Proud to be part of Seats2meet.com

Comments are closed.