TIJDELIJK subsidie voor duurzaam bedrijfsplan

Deze regeling was in november na één dag al vol.
Webinar voor volgende inschrijfperiode kan je hieronder terugkijken.

Wil je je agrarisch bedrijf verduurzamen naar extensieve, natuur inclusieve, kringloop- of biologische landbouw, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of zie je er tegen op om je plan goed uit te werken? Het Rijk stelt subsidie beschikbaar om je te helpen met het maken van je duurzame bedrijfsplan. Je kan een bedrijfsplan voucher (SABE) aanvragen tussen 1 november en 15 december 2021. De honorering is in volgorde van binnenkomst.

Foto: kruidenrijk grasland, Walter Jaaltink

Bedrijfsplan voucher 

Met de bedrijfsplan voucher kun je 80% van de kosten voor het opstellen van je bedrijfsplan ontvangen, met een maximum van 6.000 euro. Met het integrale bedrijfsplan maak je de omschakeling naar een meer duurzame bedrijfsvoering concreet en vergroot je de kans op financiering bij de uitvoering. Voor de meeste mensen is dit budget ruim voldoende. Je hebt een jaar de tijd om het plan te maken.

Je kan alleen gebruik maken van deze regeling als je samen werkt met één of meer agrarisch adviseurs, die gecertificeerd zijn in het BAS register, zoals ondergetekende.

Is de voucher iets voor jou? 

Op dinsdagavond 16 november organiseer ik een interactieve webinar: Is de SABE bedrijfsplan voucher iets voor mij? Daarin introduceer ik de regeling en bespreken we met de deelnemers of het maken van een duurzaam bedrijfsplan past bij hun vraagstukken.
Omdat de regeling al snel volgeboekt is, trekken we de webinar breder: Wat wil ik en welke (financiële) ondersteuning heb ik nodig?

Terugkijken webinar kan hier

.

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x